Iskustva korisnika

Iskustva

31 jan Datum
Ljuba Opsenica
Stavila sam među prvima mostove u Beogradu, pre nekih 40 godina. Imala sam problema sa desnima. Nisam mogla da jedem koštunjavu hranu i semenke. Desni su mi bile ranjave. Smetalo mi je kada perem sa običnom četkicom i pastom, jer mi se desni upale. Od kada koristim Emmi dent...

Pročitaj više
16 jan Datum
Danko Gogić
Četkica je odlična. Koristim je skoro godinu dana i osećaj svežine je izvanredan. Ništa drugo nije potrebno za negu zuba. I to vrhunsku. Moj stomatolog je takođe veoma zadovoljan. Imam 4 implanta i nikakvih problema nemam. Testirao sam je sa ATP firefly uređajem koji meri broj bakterijskih ćelija i...

Pročitaj više
07 okt Datum
Svetlana Hrelja
Imala sam problem sa kamencem i naslagama. Isprobala sam sve i svašta, ali ništa mi nije pomagalo. Emmi-dent koristim već dva meseca i sve se vratilo u normalu. Mojim zubima je takođe vraćena belina. Preporučila sam je i svojim prijateljicama. Stvarno je fantastična!

18 sep Datum
Ksenija Zorić Madarev
Četkicu sam kupila po preporuci prijatelja, i jako sam zadovoljna rezultatima. Pošto imam implantant, važno mi je da otklonim i najsitnije nečistoće, što mi nije polazilo za rukom sa običnim ili četkicama na baterije.Osećaj je potpuno drugačiji, zubi su glatki na dodir. Svima bih preporučila da je koriste.

13 sep Datum
Kristina Smolić Lerš
Emmi-dent četkicu koristimo mjesec dana i jako smo zadovoljni. Preporučamo je svima, posebno roditeljima male djece. Naš sin ima 3 godine i dugo je imao crne naslage koje su u tri tjedna korištenja četkice gotovo nestale. Osjećaj nakon pranja zubiju je super; zubi su glatki, a i bjelji!

22 jun Datum
Marija Jovanović
Imala sam početni stadijum paradentoze i česte upale desni. Kako sam počela da koristim Emmi-dent četkicu za zube, upale su se smirile već posle nekoliko dana, a desni koje su počele da se povlače su se vratile u početno stanje nakon 2-3 nedelje. Ja sam prosto oduševljena.

17 maj Datum
Lazar Stanković
Do sada sam stalno imao problem sa aftama. Nekad mi to bude toliko bolno da ne mogu normalno da jedem. Ništa mi nije pomagalo, pa sam na kraju rešio da probam Emmi-dent. Afte mi se sada mnogo ređe pojavljuju, a kada ih imam nestaju za 2-3 dana.

05 maj Datum
Milena Minić
Nosim fiksni aparat i strašno me je opterećivalo čišćenje sa interdentalnim četkicama i ispiranje vodicom, a uvek sam imala osećaj da mi zubi nisu dovoljno čisti. Za Emmi-dent sam čula od prijateljice iz Nemačke. Koristim je i prezadovoljna sam rezultatima. Osećaj nečistoće je nestao i osećam se potpuno drugačije.

25 apr Datum
Petar Gras
Kupio sam Emmi-dent četkicu na nagovor prijatelja, pošto imam problema sa pojavom džepova. Već posle mesec dana korišćenja, osećaj u ustima mi je potpuno drugačiji. Vidim da su mi se džepovi smanjili i mnogo se bolje osećam.

23 mar Datum
Sonja Glušac
Moja prijateljica je zbog upaljenog implanta morala da ide na operaciju i to me je uplašilo. Istraživanjem na internetu sam pronašla Emmi-dent kao jedino trajno rešenje. Nisam imala problem sa implantima, ali sam jako zadovoljna. Znam da nikada više neću imati problema sa zubima, a ni sa implantima.