Oblasti primene

Zubni implanti

Napokon imate osmeh kakav ste oduvek želeli i puni ste samopouzdanja. Čini vam se da su implanti najpopularnije, najbolje i najlepše rešenje koje ste mogli sebi da priuštite. Međutim, da li ste znali da vam implanti mogu i te kako zagorčati život?

Saznajte više…

Fiksne proteze (aparati)

Sigurno znaš da ti žica, bravice i ostali delovi fiksne proteze za ispravljanje zuba mogu otežati redovno održavanje oralne higijene. Zato je potrebno da promeniš svoje dosadašnje navike i da posebnu pažnju obratiš na pranje zuba, ako želiš da imaš savršen osmeh i svež dah.

Saznaj više…

Emmi dent četkica čisti fiksnu protezu
Emmi-dent rešava probleme gingivitisa i paradentoze

Gingivitis i paradentoza

Ukoliko se pitate zašto vam desni krvare, velika je verovatnoća da imate prve znakove gingivitisa. Neke od najčešćih bolesti zuba su upravo gingivitis i paradontopatija koje u nekom obliku ima čak 70% našeg stanovništva.

Saznajte više…

Krunice (navlake), zubne fasete, mostovi i fiksne proteze

Činjenica da se 80% svih bakterija u telu stvara i zadržava u našim ustima deluje zastrašujuće. S obzirom da ste investirali u sebe da biste imali blistav osmeh, sigurno ste svesni da bi trebalo da ga održavate na pravi način. Međutim, pitanje je šta zaista predstavlja najefikasniji način čišćenja krunica (navlaka), faseta, mostova i proteza?

Saznajte više…

Emmi-dent najefikasniji način za održavanje zubnih navlaka, mostova, faseta i fiksnih proteza
Emmi-dent rešenje za afte

Afte

Ukoliko i vi imate problem sa aftama, sigurno znate koliko vam one zadaju muka. Te dosadne, male bele ranice sa crvenim obodom znaju da bole i peku kao da imate žilet u ustima. Kad ih dobijete, svaki put vam presedne jelo, jer su tada još bolnije. Iritiraju vas i kada pričate i samo želite što pre da ih se otarasite. Sada postoji način da ih se efikasno i bezbedno rešite za veoma kratko vreme.

Saznajte više…

Dečija oralna higijena

Kao i svaki savestan i odgovoran roditelj, sigurno i vi želite najbolje za vaše dete i da ono bude sigurno i zaštićeno.

Ako mislite uvek nekoliko koraka unapred i donosite odluke razmišljajući dugoročno, onda je za oralnu higijenu vašeg deteta jedini i najefikasniji izbor korišćenje ultrazvučne tehnologije za čišćenje zuba.

Saznajte više…

Emmi-dent savršeno rešenje za dečiju oralnu higijenu
Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube uklanja plak i kamenac

Plak i kamenac

Koliko god se trudite da održavate svoje zube svim dostupnim sredstvima za dentalnu higijenu, kada nakon čišćenja pređete jezikom preko zuba i dalje ne osećate da su oni 100% čisti i glatki. O delovima zuba koji nisu dostupni za pranje četkicom, da i ne govorimo.

Tu je i kamenac koji stvara izuzetno neprijatan osećaj pod jezikom.

Saznajte više…

Neprijatan zadah

Da biste se osećali opušteno u komunikaciji sa ljudima i bez rezervisanosti kada treba da im se približite, morate biti sigurni u vaš svež dah. Nije teško zadržati samopouzdanje ako pri sebi imate žvakaću gumu, ali i sami znate da to nije rešenje vašeg problema, već njegovo stavljanje “pod tepih”. Sada postoji efikasan način za rešavanje ove neprijatnosti.

Saznajte više…

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube efikasno rešava probleme neprijatnog zadaha
Emmi-dent efikasno rešenje za uklanjanje mrlja sa zuba

Obojenost zuba i mrlje od kafe, nikotina, čajeva

Blistav osmeh je nešto sa čime bi svako želeo da se pohvali. On nam daje samopouzdanje, pokazuje da vodimo računa o sebi i ostavlja pozitivan utisak pri kontaktu sa ljudima. Međutim, retko ko ga ima.

Ako ste protiv agresivnog izbeljivanja i želite da imate prirodno bele zube, saznajte kako da to postignete već za nekoliko dana i to kod svoje kuće.

Saznajte više…

Trudnoća

Kada ste trudni, bukvalno svako ima neki važan savet za vas. Govore vam šta i koliko treba da jedete, kako da sprečite jutarnju mučninu, kako da sačuvate stomak od strija,… Ali izgleda da vam niko ne govori koliko je važno da vodite računa o vašim zubima i desnima.

Saznajte više…

Emmi-dent ultrazvučna četkica za zube najdelotvornija u trudnoći
Kucna dentalna higijena za kucne ljubimce

Nega zuba kućnih ljubimaca

Naši ljubimci, psi i mačke veoma često imaju slične dentalne tegobe kao i mi, ljudi. Razlika je u tome što oni ne umeju da kažu da ih nešto boli, pa često tiho pate i stoički trpe bol.

Nemojte dozvoliti da vaš mezimac pati. Pružite mu najkvalitetniju higijenu zuba i desni kod kuće, a on će vam sigurno uzvratiti bezuslovnom ljubavlju.

Saznajte više…