FAQ

Da li postoji starosno ograničenje korišćenja za decu?
Ne. Deca mogu koristiti Emmi-dent ultrazvučnu četkicu za zube već od prvog zubića. Čak ga je i preporučljivo koristiti za mlečne zube, jer time obezbeđujete dobru podlogu i za zdrave stalne zube. 
Koliko često je potrebno menjati ultrazvučni nastavak (četkicu) za zube?
Ultrazvučni nastavak (četkicu) za zube je potrebno menjati na svaka 3 meseca, jer vlakna vremenom oslabe od dejstva ultrazvučnih oscilacija. Samim tim, delovanje ultrazvuka na vaše zube i desni ne može biti toliko efikasno. 
Da li je ultrazvučna četkica za zube potpuno bezbedna za moje zdravlje?
Emmi-dent u glavi četkice poseduje Piezzo mikročip koji emituje tzv "meki" ultrazvuk (visoka frekvencija, a niska snaga). Budite potpuno sigurni da su vaši zubi i desni maksimalno zaštićeni. Istraživanja pokazuju da je ultrazvuk do 50 W bezbedan za zdravlje, a Emmi-dent emituje samo 0,2 W.
Da li postoji vremensko ograničenje korišćenja četkice tokom jednog pranja?
Ne, ne postoji. Preporučujemo 10 sekundi po jednom mestu (glava tj vlakna četkice obuhvataju 2-3 zuba), jer je to sasvim dovoljno da ultrazvuk efikasno deluje. Međutim, možete ga slobodno držati duže na obolelim mestima kako bi davao besprekorne efekte. 
Da li mogu da koristim standardne paste za zube sa Emmi-dent ultrazvučnom četkicom?
Ne, jer tada Emmi-dent ne daje željene efekte. Specijalna ultrazvučna pasta za zube sa nano-mehurićima namenjena je isključivo korišćenju sa Emmi-dent ultrazvučnom četkicom za zube. Mehurići standardne paste su mnogo veći od mehurića nano paste, pa ne mogu da očiste sve mikroprocepe i da se zavuku u ostale nedostupne prostore u usnoj duplji. Takođe, sve standardne paste za zube poseduju abrazivna sredstva, a nano-pasta ih nema.
Šta ako se nešto desi sa uređajem? Da li postoji garancija?
Da, zaštićeni ste, jer na svaki Emmi-dent aparat za zube dajemo garanciju od 2 godine.
Koliki je rok za dostavu?
Robu isporučujemo kurirskom službom najkasnije u roku od 7 radnih dana. Uredno ćemo vas obavestiti kada vam pošaljemo paket.

Niste našli odgovor koji vam je potreban?

Potrebne su vam dodatne informacije? Slobodno nam se obratite kako bi rešili vaše nedoumice.

Kontaktirajte nas

Emmi-pet ultrazvučna četkica za zube za kućne ljubimce