Category Archives: "Dentalna higijena"

Skidanje kamenca kod pasa i mačaka bez uspavljivanja? Da, moguće je!
Prednosti primene ultrazvuka u održavanju oralne higijene su u svetu već odavno poznate. Sada imate mogućnost da takvu negu omogućite i svom ljubimcu.

Zaboravite na negu kože kakvu poznajete – Postoji nešto mnogo bolje!
Ultrazvučni talasi pružaju vašoj koži negu kakva vam do sada nije bila dostupna. Emmi-skin, revolucionarni proizvod nemačke kompanije „Emmi Ultrasonic“, je vrhunski uređaj za negu kože koji koristi sve prednosti ultrazvučnih talasa, čineći Vašu kožu blistavom, podmlađenom, negovanom i zategnutom.

Zdravlje zuba u trudnoći: 7 pitanja koja muče svaku ženu
Da, trudnoća vas je svrstala u visoko rizičnu kategoriju kada je zdravlje zuba u pitanju. Nedostaje vam kalcijuma, desni su osetljivije, šećeri iz hrane prete da ugroze zdravlje vaših zuba. Ipak, moguće je da prođete kroz trudnoću, a da vaši zubi i dalje budu zdravi i lepi.

Upala desni kod pasa: Prepoznajte ovih 5 ključnih simptoma!
Upala desni kod pasa je češća nego što mislimo, a oni to tako vešno umeju da prikriju i pretrpe bol. Uočite ovih 5 simptoma i pomozite mu na vreme.

Kako sprečiti ova najčešća zubna oboljenja kod dece
Roditelji često budu u zabludi kada je briga o zubima njihove dece u pitanju. Mnogi, čak, misle da zdravlje mlečnih zuba nije toliko bitno, jer će ih svakako zameniti novi. To nikako nije tačno! Evo kako da sačuvate zubiće vašeg mališana uvek zdravim i lepim!

Ovo vam proizvođači četkica za zube sigurno neće reći
Jeste li znali da vaša četkica za zube može biti pravi izvor neprijatnosti? Ne verujete nam? Razmislite o ovim stavkama...

Sve što ste želeli da znate o gubitku zuba, a plašili ste se da pitate
Više je nego očigledno da je ovo problem koji može snaći svakog od nas i da moramo učiniti sve što je u našoj moći da sačuvamo sve svoje zube.

Kako da se zauvek otarasite ovih 5 najčešćih dentalnih problema.
Problemi sa zubima su, nažalost, vrlo česti. Istraživanja pokazuju da čak i oni koji redovno brinu o svojoj dentalnoj higijeni moraju da se suoče sa nekima od njih. Ako ste od onih srećnika koji jednostavno plene svojim osmehom, uradite sve što je u vašoj moći da taj osmeh sačuvate i...

Pročitaj više
Vaše dete ne voli da pere zube? Evo 5 načina da to promenite.
Briga o zdravlju zuba u ranom detinjstvu je osnova za zdravlje zuba u zrelom dobu. Zato se svi trudimo da decu naviknemo na redovno čišćenje zuba. Ipak, naši mališani time nisu uvek oduševljeni. Njihovi izgovori su neodoljivi i nepredvidivi, baš kao i oni sami. Jedne večeri će reći da im se...

Pročitaj više
Kako da vaše zube učinite belim i blistavim (ali stvarno)?
Beli i zdravi zubi su ključni za osmeh koji pleni. A osmeh koji pleni je važan za sve drugo. Istraživanja pokazuju da je osmeh ono što najpre uočavamo kod novog sagovornika. Ako mislite da istraživanja greše i da su bitnije oči, kosa ili govor tela, zamislite da razgovarate sa nekim čiji...

Pročitaj više